Waarom jouw nieuwe baan vinden via GenX Group?

Je kent het gevoel vast wel dat je op een gesprek zit voor een functie die totaal niet aansluit op de wensen die je in vertrouwen aan een consultant had verteld. Je voelt je niet op je plaats en je vraagt jezelf af of de consultant wel naar jouw zoekwensen heeft geluisterd…

Bij GenX Group doen wij dit anders, wij begrijpen dat het van belang is dat je op een plek terecht komt waar jouw affiniteit ligt, jouw kwaliteiten worden benut én waar er aan jouw wensen met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden tegemoet word gekomen.

Wij zijn gestart omdat we zien dat het véél beter kan, en niet langer de tijd van werkgevers en werkzoekenden verspillen. Wij luisteren naar jouw wensen en we geven eerlijk feedback naar aanleiding van onze kennis in de markt.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van PHP of C#/.NET? Neem dan gauw contact met ons op!

Je kunt ook gezellig langskomen bij ons op kantoor:

Van Gijnstraat 17A
2288GB, Rijswijk

Waarom jouw nieuwe werknemer vinden via GenX Group?

Veel te vaak worden er profielen van (ongeschikte) kandidaten links en rechts over het spreekwoordelijke hek heen gesmeten in de hoop dat er één kandidaat past bij de organisatie. Gevolg: een overvolle mailbox en ontzettend veel tijd kwijt zijn aan het filteren van kandidaten die toch niet geschikt zijn voor het bedrijf.

De reden dat een derde partij word ingeschakeld is vaak juist om deze kostbare aangelegenheid uit handen te nemen.

Dit moet dus anders!

Dat kan gelukkig ook anders, want wij zijn gespecialiseerde consultants met een enorme passie voor ons vak. We maken een match niet alleen op de wensen van een werkgever of een werknemer, maar specialiseren ons in het matchen van beide partijen. Zodat een werkgever gelukkig is met zijn nieuwste versterking en de werknemer gelukkig is bij zijn nieuwe werkgever.

Als specialisten in onze sector blijven we continu op de hoogte van de laatste technieken en methodes, zodat we ook een adviserende rol kunnen aannemen en wellicht oplossingen voor het arbeidsvraagstuk out-of-the-box kunnen oplossen.

Ben je op zoek naar een partner die meedenkt op de lange termijn, een partner die jouw bedrijf helpt te groeien met werknemers die daar prima bij passen, neem dan gauw contact met ons op!